Olemme kovalla työllä saaneet uudet, nykyaikaiset kotisivumme valmiiksi. Sivusto on käyttäjäryhmän mukaisesti haluttuihin tuotteisiin johdatteleva ja helpottaa tuotteiden löytämistä laajasta valikoimastamme. Voit saada helposti yksityskohtaista tietoa tuotteistamme ja tehdä tilauksia, sekä halutessasi antaa meille arvokasta ja toivottua asiakaspalautetta. Älä epäröi pyytää lisätietoa ja/tai tarjousta laitteista tai muistakaan tuotteista joita ei ole verkkokaupassamme täsmällisesti voitu hinnoitella.

Käy säännöllisesti katsomassa tarjouksia Ajankohtaista -osiostamme. Voit niistä tehdä täsmälöytöjä edullisesti.

Verkkokauppa-asiakkaitamme pyydetään rekisteröitymään uudelleen  verkkokauppa-asiakkaiksemme, ostaminen verkosta voi sen jälkeen tapahtua entiseen malliin.

 


© 2022 | Clinichem Oy Ltd