Change language to:

Hygienia-asiantuntija

Clinichem Oy Ltd. on toiminut vuodesta 2000 alkaen ja kehittynyt sinä aikana infektioiden ehkäisyn ja hygienia-alan vahvaksi asiantuntijaksi. Clinichemillä on oma testituotevalikoima sterilointiin ja puhdistukseen ja sen edustamat muut tuotteet tulevat alan johtavilta, eurooppalaisilta toimittajilta.

Välinehuollon osaaja

Clinichem tarjoaa kaikki ratkaisut sairaaloiden, terveyskeskusten, pienklinikoiden, hammaslääkärien, eläinklinikoiden, laboratorioiden ja tutkimuslaitosten välinehuolto-osastojen tarpeisiin. Tuotevalikoima käsittää yli 1.500 tuotetta ja käsittää kaikki tarvittavat laitteet ja tarvikkeet, sekä tarvittaessa välinehuollon perussuunnittelupalvelun välinehuollon oikean laitekannan ja järkevien logististen toimintojen varmistamiseksi.

Huipputuotteet ja -innovaatiot myös yleishygieniaan

Clinichem on merkittävä hygieniatuotteiden toimittaja sekä terveydenhuoltoon että mm. hyvinvointipalveluja tarjoavalle sektorille. Clinichemin edustamat tuotteet tulevat alan johtavilta toimittajilta, pääosin EU:sta. Clinichem on lanseerannut Suomessa merkittäviä kansainvälisiä innovaatioita hygieniaongelmien, mm. Clostridium Difficile-infektio-ongelmien ratkaisemiseen.

Valmistaja

Clinichem on pesu/desinfointilaitteiden sekä sterilointilaitteiden testituotteiden valmistaja. Ne ovat kotimaassa tietysti paljon käytettyjä, mutta niillä yhtiö harjoittaa myös menestyksekästä vientikauppaa.

Laatutietoinen, ympäristöstä huolehtiva

Clinichem noudattaa standardin ISO 9001:n mukaista, dokumentoitua laatujärjestelmää, joka on sertifioitu. Järjestelmän tavoitteena on toiminnan jatkuva parantaminen ja kehittäminen. Clinichem toimii myös ISO 14001 mukaisen ympäristöjärjestelmän periaatteiden mukaan, jonka tavoitteena on ekologisen jalanjäljen minimoiminen ja siinä jatkuva kehittyminen. Myös ympäristöjärjestelmä on sertifioitu.


© 2024 | Clinichem Oy Ltd