Palvelut

Clinichem on hygienia-asioiden, erityisesti hoitovälinehygienian erikoisasiantuntija ja luotettava kumppani. Tuotteet, laitteet ja asiantuntemus kaikkiin välinehygienia- ja muihin hygieniaongelmien ratkaisuihin.

Palvelut

Kattava ja joustava huolto-organisaatio, etähuolto

Oleellinen osa laitetoimituksia on huolto- ja varaosapalvelu. Laitehuoltomme on asiantunteva ja kokenut. Se koostuu omasta huolto-osastostamme sekä maanlaajuisesta huoltoverkostosta. Huolto on joustavasti saatavilla. Lähes kaikki varaosat ovat saatavana suoraan varastostamme ja harvinaisemmatkin nopeasti kuriirilla suoraan valmistajalta.

Moderneille laitemalleille voidaan suorittaa vikadiagnosointi verkon kautta etätoimintona, jolloin paikan päällä voidaan keskittyä pelkästään vian eliminointiin. 

Konsultointi, neuvonta ja suunnittelu

Tarvittaessa tarjoamme neuvontaa välinehuollon suunnitteluun ja päämiestemme suunitteluosastot ovat käytettävissä joustavasti ja edullisesti suurempienkin välinehuoltojen laite- ja layout-suunnitteluun

Avaimet käteen-toimitukset

Toimitamme laitteistomme avaimet käteen -periaatteella käyttökuntoon asennettuna, tarvittavat rekisteröinnit ja viranomaistarkastukset suoritettuna ja sisältäen kattavan käyttö- ja kunnosapito-opastuksen dokumentteineen. Teemme yhteistyötä kiinteistöhuollon kanssa yhteistyössä ja selvitämme tarvittavat hyödykkeet, liitännät ym. tekniset seikat.


© 2024 | Clinichem Oy Ltd